Каталог

Rio_M_Firenze 2100 dk_02Rio_M_Firenze 2100 dk_03Рио 2Рио 3Рио

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! Ъглов диван Рене

1,443.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!


Сравни

Описание на продукта:

Ъглов диван “Рене” представлява комфортна и практична мека мебел, която привлича погледите със своята впечатляваща визия, иновативен дизайн и несравним комфорт, за който допринасят подвижните подглавници, които могат да бъдат регулирани изцяло според Вашите предпочитания.

Моделът е с размери 272 х 192 х 71 см., седална височина 47 см. и седална дълбочина – 58 см. Разполага със спална площ 135 х 195 см., която се образува посредством издърпващ механизъм с подматрак, а за да се повиши максимално практичността, към лежанката е добавена и ракла с механизъм, който гарантира многократно отваряне и затваряне без никакво усилие.

“Ъглов диван Рене” е изработен със стабилна и надеждна основа, а за Вашия комфорт и по-голямо удобство се грижат зиг-заг пружините в седалната част.

За изработката на модела може да се избира от богат каталог с дамаски и кожи, които позволяват на ъглов диван “Ъглов диван Рене” да се впише в интериора на всеки дом или офис, а гърбът на модела е тапициран със същата дамаска, като лицевата част и това позволява да бъде позициониран където пожелаете.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! Ъглов диван Рене“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изберете дамаска за вашата поръчка от нашите партньори и добавете избраната дамаска като "Бележки към поръчката" достъпно при завършване на поръчката Ви. Това ще позволи да създадем за вас уникална и най-вече съобразена с вашите изисквания мебел.

Може да изберете дамаски от следните ни партньори: