Бизнес форум в Грузия и Армения с участието на Зенит Груп ООД

Зенит Груп в Армения

Бизнес форум в Грузия и Армения с участието на Зенит Груп ООД

В периода 25-30.10.2015 г. Зенит Груп взе участие в търговска мисия до Грузия и Армения, чиято цел бе да изгради нови партньорски отношения между български и грузински фирми от сектор мебелно производство. Визитата бе насърчена и подкрепена от Изпълнителната Агенция за Насърчаване на Малките и Средните Предприятия /ИАНМСП/ в България по предложение на БКДМП.

Зенит Груп в Армения

Зенит Груп в АрменияПървите няколко дни от визитата бяха предвидени и ориентирани изцяло към арменския пазар. На 26 и 27 октомври 2015 година Зенит Груп получи възможността да се запознае и проучи в детайли особеностите и възможностите на арменския пазар за мебели.

Имахме възможност да посетим различни мебелно-производствени бази, които ни дадоха ценни представи за нивото и начина на работа на арменските мебелни фирми. В рамките на тези два дни, също така, проведохме различни срещи с Арменската Търговско-Промишнена палата, Арменския Съюз на Работодателите, както и разбира се Министерството на Икономиката в Армения, от които придобихме огромна представа за нивото и възможностите на мебелния бизнес в Армения.

Зенит Груп в Грузия

Зенит Груп в Грузия

Визитата ни продължи в Тбилиси, Грузия, където на 29 октомври 2015 участвахме в масивен бизнес форум, от който придобихме ценни представи за грузинския мебелен пазар. В рамките на форума организаторите бяха предвидили различни дискусии ориентирани към търговската ни мисия, както и така важните за нас срещи с потенциални грузински партньори с цел разширяване достъпността на нашите продукти.

Последният ден от визитата ни бе отреден за посещения на шоурумове, собственост на няколко от най-големите грузинкси предприятия за производство на мебели. Там имахме възможността да се запознаем с цените, качеството, както и предлагането на грузинските мебели.

Търговската мисия, в рамките на която взехме участие, ни помогна да реализираме нови партньорства, както и да почерпим знания за процедурите и начина на работа в чуждестранните мебелни предприятия. Благодарни сме на Изпълнителната Агенция за Насърчаване на Малките и Средните Предприятия за предоставената възможност, както и на организаторите на различните събития в Грузия и Армения.

Източници: http://timberchamber.com/ , http://novinar.bg/