Партньори и магазини

Ако не получите коректно обслужване...

“Зенит Груп” прави всичко възможно да подържа голяма и коректна партньорска мрежа, но в редки случай не работим с партньори при неоредени финансови отношения или при наличието на лоши финансови практики.

В случай на некоректно обслужване, предоставено Ви от наш партньор, съществуващ в списъка по доло, моля сигнализирайте ни, а ние ще се погрижим това да не се повтори.

Работим заедно с най-добрите!

За да постигнем гъвкавостта, която е нужна за задоволяване нуждите на клиентите ни, ние от Зенит Груп, разчитаме на националната си партньорска мрежа. С годините изградихме стабилни и дълготрайни търговски отношения с някои от най-големите локални фирми в бранша. Това ни позволява да предоставим на клиентите си, извън Пловдив, начин да се докоснат и да добият визуална представа за качеството на изработените от нас продукти.

Станете наш партньор!

Ако искате да станете част от националната ни търговска мрежа, моля свържете се с нас за да обсъдим вашето присъединяване към голямото ни семейство.

За да имаме успешни и най-вече клиентски ориентирани взаимоотношения с нашите партньори, ние държим на коректност, лоялност, желание за подобряване името и реномето на нашата фирма, както и креативност при директната комуникация с клиентите ни. Приветстваме всеки, който смята, че тези качества са не само част от работния процес, но и истински начин на живот.