Политика Лични Данни

Кои сме ние?

Зенит Груп 05 ООД, е дружество, регистрирано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 115922309 . Адресът на производствената ни база е:

с. Труд
Стопански двор 2

Може да се свържете с нас използвайки следната информация:

Тел: ‎0877 600 121
e-mail: zenit_group05@abv.bg

Събиране и обработка на лични данни

В електронен магазин “www.zenitgroup.com” потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани потребители (гости). Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “www.zenitgroup.com” да бъде закрит техният потребителски профил.

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация в www.zenitgroup.com, т.е. име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес.

www.zenitgroup.com не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато направите поръчка към нас за дадени продукти.

С предоставянето на личните си данни при регистрация в онлайн магазина, вие се съгласявате да получавате съобщения по e-mail относно текущи търговски предложения, промоции, новини и организирането на събития и кампании с маркетингова цел.

Използване и съхраняване на личните данни

www.zenitgroup.com ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. www.zenitgroup.com няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.
Служителите на www.zenitgroup.com са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Контрол на лични данни

Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията, чрез секция Детаили на профила.

Какви лични данни събираме

www.zenitgroup.com събира следните лични данни за всеки клиент:

  1. Потребителско Име(Username)
  2. Парола (Password)
  3. Email
  4. Име 
  5. Фамилия
  6. Компания
  7. Адрес
    1. Страна
    2. Град
    3. Област
    4. Пощенски Код на населеното място
  8. Всяка допълнителна информация за поръчка въведена в формата за поръчки

Право на достъп до лични данни

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с длъжностното лице по защита на данните, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща.

Връзка с длъжностното лице по защита на данните.
E-mail: zenit_group05@abv.bg

Автоматична събирана информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на www.zenitgroup.com, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници).

Тази информация се използва, за да преценим и да подобрим съдържанието и функционалността на www.zenitgroup.com спрямо това дали е привлекателен за вас.

Сигурност на личните данни

Зенит Груп 05 ООД е администратор на лични данни регистриран по Закона за защита на личните данни.

Зенит Груп 05 ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни предоставяна от клиентите.

Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

Всички данни преминават през криптирана с 2048 bit SSL сертификат връзка.

Лични данни на Непълнолетни лица

www.zenitgroup.com съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет.

Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на електроният магазин без разрешението на своите родители или настойници.

www.zenitgroup.com никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни.

Лични данни и Връзки към други Интернет сайтове

Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на www.zenitgroup.com, която се разработва от www.zenitgroup.com .

Страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността.

Когато напускате сайта на www.zenitgroup.com моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Колко дълго съхраняваме личните данни

Ще съхраняваме Вашите данни в продължение на 12 месеца(една година) за дневници с телефонни номера, имейл адреси и кореспонденция.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:

Имате право да прекратите обработването на Вашите лични данни от www.zenitgroup.com въз основа на интерес. www.zenitgroup.com e длъжен и няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред Вашите интереси и права или поради съдебни искове и жалби за злоупотреба.