Калкулатор

Често пъти потребителите нямат достатъчно средства, за да си позволят така желаното обзавеждане за дом, офис, бар или рестуоант. Тук в Зенит Груп разбираме всички клиентски нужди. Затова създадохме нашите кредитни планове. Кредитирането в днешни дни е осъвременена услуга, която предоставя на клиентите възможността да разсрочат плащанията на закупените продукти. За да предоставим алтернативни начини за разплащане създадохме партньорства с най-големите и известни кредитни институции в страната.

Изберете правилния кредитен партньор за изплащането на вашата покупка от Зенит Груп.

Потребителски кредити от UniCredit Leasing

UniCredit Leasing е европейски лидер на финансовия пазар, с постоянно място в челните позиции на класациите. Стабилно позиционирана в 19 страни, компанията е в състояние да подкрепя бизнеса на своите клиенти, както на местно така и на международно ниво.

Потребителски кредити от TBI Credit

TBI Leasing е услуга предлагана от TBI Bank. Банката е известна с добрите си лихвени проценти за кредити и изгодни условия за срочни депозити, разплащателни сметки, банкови и документарни операции.

Потребителски кредити от Jet Credit

Jet Credit притежават най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната, с финансовите продукти – кредит за покупка на стока на изплащане, Кредит План, Кредит Класик и Програма Привилегия.

Имате нужда от помощ?

Ако имате нужда от помощ при избор на кредитен партньор, не се колбайте да се свържете с нас. Ще направим всичко възможно да изградим перфектния кредите план за вашите нужди!