За нас

Зенит Груп

е млада фирма, като стопанска единица започва през 2005 година. По методите и начина на работа не отстъпва на фирмите в бранша с по-дълга история, като основната дейност на фирмата е проектиране и производство на мебели. В Зенит Груп по много успешен начин се съчетават познанията и уменията на  стари родови майстори в производството и търговията на мебели със съвременна методика на работа и модерен начин на мислене. Зенит Груп е бързо развиваща се фирма с голяма търговска мрежа  в цялата страна и чужбина.

slide4

Обзавеждане за дома

Предлагаме индивидуални оферти за производство на мебели за вашия дом. Гарантираме с името си за дизайн, качествени материали и дълъг живот на произведената мебел.

slide3

Обзавеждане за офиси

Модерен дизайн, успокояващи цветове и здравина. Всичко, от което мебелите във вашия офис се нуждаят за да ви вдъхнат капката продуктивност, която ще ви направи успешни във всяко едно отношение.

slide5

Обзавеждане за заведения

Стилни решения за подчертаване характера на вашето заведение. Разполагаме с голяма гама от продукти, които ще направят вашия ресторант или хотел уютен и красив, за да радва вашите гости.

Нашите продукти

Всеки сезон фирмата радва своите клиенти с нови, иновативни модели и приложения, които са съобразени с характера, потребностите и изискванията на клиентите, независимо дали става въпрос за обзавеждане на домове, офиси, хотели, заведения и др. Зад всяко изделие, произведено в Зенит Груп, стои модерен дизайн, изпълнен с висококачествени материали, със завидно майсторство и огромно желание. За да задоволи нуждите на пазара и своите клиенти, Зенит Груп постоянно увеличава своите производствени мощности. Изделията на фирмата се характеризират с удобство, комфорт, модерна линия и дълъг живот на експлоатация.