Shop

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! Еднолицев матрак Класик Мемори

295.00лв.529.00лв.

Clear

Сравни
SKU: N/A Categories: ,

Product Description

„Класик Мемори“ е изключително удобен и комфортен еднолицев матрак, а в допълнение с използваната мемори пяната, която е високоеластична материя способна да се приспособява към формата на тялото и регулира телесната температурата, Вашето тяло получава всичко, което нужно за качественият сън. В него е вградена подматрачна рамка изработена от иглолистен материал и не е необходимо наличието и във Вашето легло. Матрак „Класик Мемори“ с мемори пяна е матрак със здрава конструкция и е с възможност за монтиране на повдигащ механизъм при легла и спални с опция за това.
Пружината тип „Бонел“ е изработена по доказана с времето технология,при нея се гарантират добри експлоатационни качества на всички матраци изработени с този тип пружина. Това е най-широко използваната пружинна система в производството на матраци към момента.

Характеристика :

Ядро:

Пружини тип „Бонел”, покрити с 4см. слой висококачествена пяна
Иглонабит латексиран филц;
Укрепващ борд от висококачествена пяна.
Рамка: израбтена от широколистен дървен материал и HDF.

Калъф:

Елеганта комбинация на висококачествена дамаска , дълбок капитонаж от полиестерна вата и слой полиуретан и борд от жакардов плат;
Вентилационни клапи за по-добра циркулация на въздуха;
Текстилни дръжки за по-лесна употреба.
Височина : 27 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! Еднолицев матрак Класик Мемори”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Изберете дамаска за вашата поръчка от нашите партньори и добавете избраната дамаска като "Бележки към поръчката" достъпно при завършване на поръчката Ви. Това ще позволи да създадем за вас уникална и най-вече съобразена с вашите изисквания мебел.

Може да изберете дамаски от следните ни партньори: