Кариери

Ето и нашите предложения

 1. КРОЯЧИ/КИ НА ПЛАТ

  МЕБЕЛНА ФИРМА ЗЕНИТ ГРУП-05 НАБИРА КРОЯЧИ/КИ НА ПЛАТ СЪС СТАЖ МИНИМУМ 1 ГОДИНА (не задължително в мебелното производство) ! ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕКА МЕБЕЛ (дивани,канапета,холови ъгли и матраци ) АТРАКТИВНО ЗАПЛАЩАНЕ С ТРУДОВ ДОГОВОР ! -стимулиращ начин на сформиране на работната заплата -пет дневна работна седмица -осем часа работен ден -Ако желаете да станете част….

  Детайли
 2. ТАПИЦЕРИ/КИ

  МЕБЕЛНА ФИРМА ЗЕНИТ ГРУП-05 НАБИРА ТАПИЦЕРИ/КИ СЪС СТАЖ МИНИМУМ 1 ГОДИНА ! ПРОИЗВОДСТВО НA МЕКА МЕБЕЛ (дивани,канапета,холови ъгли и матраци ) АТРАКТИВНО ЗАПЛАЩАНЕ С ТРУДОВ ДОГОВОР ! -стимулиращ начин на сформиране на работната заплата -пет дневна работна седмица -осем часа работен ден -Ако желаете да станете част от екипа на ЗЕНИТ ГРУП-05 , моля изпращайте….

  Детайли

Ние, от Зенит Груп, ценим качеството на работата. Без значение дали става дума за комуникация с клиенти, директни продажби, доставки, монтаж на изделия или производство, държим всеки един член на нашия екип да вдъхва частица от желанието, мотивацията и най-вече от вижданията си в работния процес.

През годините фирмата е запазила сплотен и ентусиазиран млад колектив, който да разбира и вниква в желанията на индивидуалните ни клиенти. Допълнително, някои от качествата, които най-много ценим в работниците си, това са:

 • > Отдаденост на работата
 • > Желание за развитие в младата и динамична среда, която предлагаме
 • > Желание за работа по интересни и разнообразни проекти
 • > Креативност
 • > Самооценка

Перфектният служител трябва да притежава микс от тези качества, така че всяко едно от тях да е съизмеримо като перфектната индивидуална пропорция

Ако не намирате правилната позиция...

Ако не намирате позиция, която отговаря на вашите качества или професионална квалификация, моля свържете се с нас и ни докажете, че си струва да ви дадем шанс.