Добре дошли в новия уеб сайт на Мебели Зенит Груп!

Зенит Груп

Добре дошли в новия уеб сайт на Мебели Зенит Груп!

Какво представлява един апартамент или една къща? Няколко квадратни метра, които са затворени между четири стени. Не звучи чак толкова интересно, нали? Но когато става въпрос за обзавеждане, нещата придобиват съвсем друг смисъл. Без значение дали става въпрос за къща или апартамент, преди всичко помещението трябва да има една задължителна характеристикa – то трябва да бъде не просто пространство. Задачата на всяко едно семейство е да превърне тези четири стени в дом. А какво му трябва на дома?
Уют, разбира се.

Почеркът на всеки един дом е начинът, по който е обзаведен. Ние, от Зенит Груп, идваме на помощ с нашите многобройни предложения, които задоволяват и най-изискания вкус. В нашия сайт ще откриете огромно изобилие от мебели, с които Вашият дом ще се превърне в любимото Ви място, което няма да искате да напуснете.

Преди да Ви представим съдържанието на нашия уеб сайт, бихме искали да споменем, че всяка една мебел, която ще откриете в него съчетава удобството, желанието и иновативната мисъл, с които управляваме нашата компания през последните 10 години. В този ред на мисли, бихме искали да споменем, че всеки един продукт може да бъде изработен спрямо Вашите желания. Това придава персоналност на всяка мебел, която напуска нашата производствена база и рядко дизайна на продуктите ни може да бъде възпроизведен от някой друг.

Започваме Вашето пътуване в необятния свят на Зенит Груп, разбира се с малко информация “За нас“. Тук ще научите повече за това кои сме, кога стартирахме, как да ни откриете и къде можете да намерите нашите специализирани шоурумове. Също така сме се постарали да Ви упътим и до производствената ни база, ако желаете да се запознаете с нас лично и да надникнете в работния процес.

Ще научите още на какво държим, когато става дума за нашите продукти и понеже искаме думите ни да бъдат подплатени с примери, предоставяме на вашето внимание страницата “Каталог“, съдържаща всички мебели, които сме създали, удобно подредени в категории и подкатегории. Към момента представяме на Вашето внимание продукти от следните категории:

Мека мебел

Корпусна мебел

Промо

Матраци

OUTLET

Нови продукти

Заведения

Клиентски поръчки

За да стигнат до Вас по-лесно и удобно нашите продукти, през годините изградихме стабилни и дълготрайни търговски отношения с голям брой национални дистрибутори. Ако желаете да научите нещо повече за нашите партньори, можете да разгледате информацията, предоставена в страницата “Партньори” и да намерите най-близкия до Вас. Попитайте за нашите продукти и Ви гарантираме, че няма да останете разочаровани в нито едно отношение. Молим Ви искрено в случай, че получите некоректно обслужване от наш партньор, да се свържете с нас за да Ви компенсираме за създаденото неудобство.

Ако пък желаете да ни поздравите, да изпратите запитване, да предоставите информация за грешки по уеб сайта или просто искате да получите консултация за мебели, използвайте специализираната страница “Контакти“, където ще намерите всеки един възможен начин да се свържете с наш представител. Гарантираме отговор на клиентски запитвания до 24 часа през работната седмица (Понеделник – Петък) или 48 часа през почивните дни (Събота, Неделя).

Много бихме се радвали ако изберете нашите услуги и пожелаете да работим заедно, за да изработим специално са Вас мебели, с които вашето жилище да се превърне в красив, удобен и уютен дом.

Пожелаваме Ви приятни минути в сайта ни!

Зенит Груп~05